Heerlijk vooruitzicht!
Wat heerlijk. De zon schijnt in Nederland. In de auto is het snikheet. Zo kunnen we al een beetje wennen aan onze reis naar Indonesie. En wat komt het dichterbij! Nog een paar weken en dan vliegen we weg. Druk bezig met de voorbereidingen. En het belangrijkste is geregeld: geldzaken op orde, reisverzekering omgezet naar werelddekking en deze week onze prikken halen. Au.
Tijd vliegt voorbij. En we moeten toch nog wel een (globale) route plannen. We zijn nog op zoek naar een zo'n lekker huisje aan het strand bij Bangus Bay, vlakbij Padang, Sumatra. Dus als je een tip hebt, hoor ik het graag. Verder snuffel ik in onze oude dagboeken, is de Lonely Planet al mijn beste vriend en komen we al heerlijk in de stemming. Kriebels in mijn buik... ik kan niet wachten.
En natuurlijk een reisblog. Lekker even schrijven, zodat ook de thuisblijvers straks weten waar we uithangen. Laat een reactie achter, dat is natuurlijk hartstikke leuk. Ik houd je op de hoogte..
Mag ik mee? Ik krijg er zo ook zin in!
Nou zelfs ik vind het spannend hahaha.... Prachtige foto! Ik zal met jullie meegenieten!
Veel liefs,
Ilk
Vergeet niet ook je pinpassen op wereld te zetten na 1 juni. Of is dit alleen voor de armen ¿?
De voorpret is al leuk. Mooi dat je een reisblog maakt. Ik ga steeds kijken hoor, wat jullie beleven, hoe het gaat met jullie. Het adres zet ik bij mijn favourites
Veel plezier!
Hoi vosjes,
Vanaf mijn ereader (even kijken of het lukt), veel reisplezier!
We konden jullie telefonisch niet meer bereiken,dus dan even zo.
Helaas is het mij nog niet gelukt om mijn eigen hotmail te openen op de ereader,dus ik weet niet of ik berichten van jullie op bali kan lezen.
Tot die tijd volgen we jullie op de p.c. thuis!
Groet geral en de strobbetjes