foxbase.reismee.nl

Auw.... maar we kunnen de jungle in!

We komen steeds meer in de stemming Laughing! Vrijdag allemaal naar mijn werk: prikken! En ja hoor, dan komt de vraag: hoe lang blijven jullie op Sumatra? En gaan we nu wel of niet naar Lombok? Want ook daar moeten we pillen slikken. Dus we kunnen nu zeker 14 dagen naar Sumatra, wel de malaria opmaken.. hahaha. En gelukkig is Mischa ook boven de 40 kg. Dan kan hij slikken als een volwassene!

Na de prikken naar de Lijnbaan. Op naar PS (raad maar, ik maak liever geen reclame). En daar kwam de Visa weer goed van pas. Schoenen en sandalen gekocht. Jawel. Ook de kids hebben sandalen. Afspraak met Yoeri dat-hij ze maar zes weken hoeft te dragen.. wahahah.. De NIKE's mogen thuisblijven.. Dus met goede wandelschoenen, sokken en sandalen kunnen we op pad.

Thuis is Edy het dak opgegaan. Flink aan het verven. Ik heb alle kledingkasten nagekeken, opgeruimd en krijg al een beeld wat we in de rugzak mee kunnen nemen. Niet veel, want daar kunnen we heerlijk shoppen! En wat leuk. Onze klamboe's van 20 jaar geleden, uit de dumpshop gevonden. Zien er nog prima en groen uit. haha...

Nu genieten van de zon, het is stralend weer en straks barbecuen in de tuin met vrienden. Heerlijk. Geniet!