Kecak dans
Om 19.00 uur zou de Kecak en fire dans beginnen. Sulendra, onze eigenaar van het guesthouse, deed mee en bleek ook nog verschillende solo's te moeten zingen. Knap hoor! In de tempel, waar de voorstelling gehouden werd, kwamen we de moeder en dochter uit Haarlem tegen. Lachen. Yoeri meteen kletsen. Al snel kwamen er tientallen mannen op, in zwart-wit geblokte sarong, met bloot bovenlijf en een bloem (rood/wit) achter hun oor. Dit moesten de apen voorstellen. Dan wordt er een verhaald vertoond, over Rama, Sita en het gouden hert. Over Rhawana. En Hanoman, de witte aap. De apen maken een speciaal geluid en dansen. Speciaal!

Sanghyang Jaran Dance
Na het verhaal kwam een man op een zgn. paard (Jaran), soort dans uitvoeren. Er werd een groot vuur gemaakt en de man liep er met zijn blote voeten doorheen. Don't try this at home. Zijn voeten waren aan het eind helemaal zwart, maar geen blaar te vinden. Apart.

Taman Curry
Na het dansen bij onze Taman Curry een hapje gegeten. De jongens zijn net vuilnisbakken. Trek! Pizza salami voor Levi gevonden! Weer lekker gekletst en naar bed.